Politica Returnare - Marturie pe viata

Politica de rambursare

E ok să te răzgândești

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decat cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

Dacă ați făcut o eroare sau v-ați răzgândit în privința contribuției dumneavoastră pentru Asociația MarturiePeViata, vom onora solicitarea dumneavoastră pentru rambursare în termen de 14 zile de la data donației.

Pentru a solicita un ramburs, vă rog sunați la numarul de telefon 0749-234-498. Înapoiem banii prin aceeași metodă de plată pe care ați folosit-o dumneavoastră. Daca ați făcut donația folosind cardul de credit, banii vor fi returnați pe același card.

Alte căi prin care poți solicita un ramburs sunt adresa de email afisată pe site cât și paginile de social media.