Rezumat 2021 - Marturie pe viata
Rezumat 2021

Rezumat 2021

Deoarece recent am intrat in anul 2022, dorim sa facem un scurt rezumat al anului care tocmai a trecut, un an plin de realizari pentru noi, in care am incercat sa fim cat mai implicati in ceea ce priveste promovarea ONG-ului pentru a ne face cunoscuti, noi si activitatea noastra. Sa venim in sprijinul cat mai multor persoane care sunt preocupate de mediul inconjurator si vor prin evenimentul lor, fie nunta sau botez, sau cu orice ocazie sa achizitioneze certificate de plantare, prin intermediul carora noi vom planta un puiet pentru fiecare certificat.

Spre bucuria noastra, acest proiect a prins avant foarte repede, astfel ca, inca din primele luni de activitate a existat un interes mare din partea persoanelor care urmau sa faca nunta sau sa organizeze botezul copilului si au luat decizia de a oferi invitatilor evenimentului lor certificate de plantare, in locul clasicelor marturii.

Astfel, primul pas a fost sa ne formam o echipa care sa aiba aceeasi viziune cu noi, cei care am inceput acest proiect. Din fericire am reusit sa atragem alaturi de noi, persoane foarte bune, implicate si sa formam o echipa care a facut posibil ca anul trecut sa avem achizitionate 901 marturii care ulterior au fost materializate in plantarea de puieti.

Fiind la inceput, nu am avut posibilitatea de a forma intr-un timp scurt o echipa care sa execute procesul de plantare, dar am reusit sa legam un parteneriat impreuna cu asociatia „Mai mult Verde”, care are o infrastructura deja foarte bine structurata, avand mii de hectare de padure impadurite de-alungul existentei sale. Aceasta campanie de plantare a fost facuta in judetul Giurgiu intr-o locatie foarte frumoasa, chiar langa malul unui canal al Dunarii.

De aceea prin intermediul acestui articol, dorim sa va multumim celor care au venit cu orice contributie pentru acest proiect inedit si celor care au ales ca la evenimentul lor sa ofere invitatilor certificate de plantare in locul marturiilor clasice. Datorita voua ne-am deschis noi orizonturi si avem motivatia de a continua cu forte si mai mari pentru a repara ceea ce altii strica cu rea intentie. 

PS: Aici poti sa vezi toate tranzactiile financiare pentru anul 2021.
https://marturie-pe-viata.ro/?p=231