Cine suntem - Marturie pe viata

Cine suntem noi?

In spatele ONG-ului Marturie pe viata, sta o echipa de tineri implicati care doresc sa isi lase amprenta in societatea civila. Ideea in jurul careia a luat nastere asociatia este aceea de a oferi o alternativa unica de multumire si apreciere pentru invitatii evenimentelor de tip nunta sau botez, prin care sa ajutam si mediul inconjurator. Pentru a marca intr-un mod unic acest eveniment, ne-am gandit ca gestul de dona in numele invitatilor pentru plantarea unui copac este ceva deosebit si ar ramane intiparit in mintiile oamenilor pentru mult timp.

Care e misiunea noastra?

Prin acest proiect ne dorim sa avem o contributie importanta la impadurirea Romaniei, deoarece acest lucru este esential pentru ca noi si in special copiii nostri, sa se poata bucura de un aer cat mai curat, de o natura bogata si in special de a ajuta la regenerarea faunei naturii prin programele de rempadurire in zonele defrisate ilegal.

Cum vom face asta?

Cu ajutorul dumneavoastra. Prin comandarea de certificate de plantare, noi vom avea grija ca dorinta sa se implineasca. Colaboram direct cu toate directile silvice si ONG-urile implicate in astfel de proiecte pentru a identifica zonele care necesita reimpadurire.

De ce să ne alegeți?

Deoarece prin noi puteti marca evenimentul intr-un mod inedit si veti primi aprecierea din partea invitatilor. Cu totii constientizam importanta impaduririi in contextul exploatarii forestiere din ultima vreme. Momentul plecarii unui invitat de la eveniment, este plin de emotie, apreciere, mutumiri, pentru toate cele oferite de dumneavoastra. Veti primi un cadou care poate consta in bani sau obiecte, ceva ce nu ramane pe viata. Ce veti oferi dumneavoastra in schimb in semn de multumire? Certificatul de plantare personalizat care ramane drept marturie eterna a evenimentului vostru.